Over ons

ONZE EERSTE CONSULTATIE AANBIEDING


Indien u het bloemsierkunst van uw bruiloft aan ons toevertrouwt, vragen wij u eerst een afspraak te maken via telefoon, e-mail of het contactformulier op de homepage. Vul dan de vragenlijst in die u meeneemt naar ons eerste consult (ingevuld).

Het eerste consult vindt plaats in de Blumenladl. Het dient om uw wensen en suggesties te bespreken en de vragenlijst met u door te nemen. Hiervoor is het handig als u uw trouwlocatie en tafelplan al gereed heeft, zodat wij u een offerte op maat kunnen maken.


In een derde stap sturen we je ons aanbod. Het omvat het volledige dienstenpakket van bruidsboeket tot trouwartikelen zoals spelden, armbanden, auto-arrangementen, enz. evenals kerkdecoratie, decor bij de burgerlijke stand en in het restaurant inclusief de vereiste werktijd en bezorging.

 


Beschouw ons aanbod a.u.b. als richtlijn en niet als definitieve prijs, aangezien er in de meeste gevallen nog wijzigingen in de bestelling zijn. Zo varieert het aantal benodigde arrangementen en bloemen, de prijs van de bloemen etc.


Voor het eerste consult en de verzending van de offerte rekenen wij ter plaatse een borg van € 50,- die wij u op de eindafrekening zullen crediteren. Als u besluit om ons aanbod te accepteren, zullen wij een factuur uitreiken voor de aanbetaling van de bestelling (30% van het totale bedrag). De ontvangst van de aanbetaling beschouwen wij als een orderplaatsing. Jullie trouwdatum is nu voor jullie gereserveerd in onze planning. Kleine dingen veranderen voor de bruiloft. Wij vragen u het resterende bedrag met de werkelijke waarde van de decoratie de volgende werkdag na de bruiloft contant of per bankoverschrijving te voldoen.